Test mobilblogg

Testar!






UPDATE!(från datorn):
Kollade runt lite på internet och hittade hur man kunde blogga i mobilen. Var uppkopplad via Wi-fi och det verkar ju fungera. Dock blir texten lite rörig den skulle ju egentligen stå ovanför bilden och bilden blev sne?! Why? Aja. Det fungerar ju ganska dåligt iallafall.
Men vill man blogga på blogg.se och kunna skriva i rutan trycker man på "ändra redigerare" och kan då skriva. Sen kan man byta tillbaka och lägga in bild :)

Vill han ny moobil!

Mobiltankar..

Just nu går jag och funderar på mobiler. Min bindningstid går ut i Augusti och då brukar man ju vara sugen på en ny mobil vilket jag verkligen är!
Inget fel på min mobil överhuvud taget dock, den fungerar skitfint! (har en samsung jet för er som missat det). Men jag tycker det är riktigt trist att jag inte kan blogga med mobilen! Har inte heller abonnemang så jag kan göra det just nu utan vill byta till ett där internet ingår. Men iallafall så vill jag kunna blogga med mobilen och ha appar. Min mobil finns det NOLL spel på och det är lite tråkigt om man inte har nånting för sig så kan man inte ta upp mobilen och spela nånting. Men mest så vill jag kunna ha internet och kunna blogga vart jag än är. Vore skitkul att kunna uppdatera på en gång istället för när man kommer hem från olika event. I min mobil kan jag bara lägga in bild på bloggen men inte skriva någon text, sucks!

Vilken mobil ska man ha då?!





För mig finns/fanns det två alternativ just nu. Antingen en Iphone 4 eller en HTC Sensation. Ville från början ha en Iphone, har velat ha det ett tag men sen fick jag reda på att den inte kan skicka via bluetooth till andra enheter än Iphone?! Det går ju inte! Man vill ju kunna skicka filer till andra och snabbt kunna lägga in bilder på datorn och så. Så därför får det bli en HTC av nått slag. Har kollat runt lite på internet och tror att Sensation passar mig bäst i smaken, är dock rädd för att den är lite stor. Men i morgon ska vi till Valbo och då tänkte jag gå in på Media Markt och känna lite på olika mobiler. Har även funderat på HTC Desire S men läste att den hade dålig kamera och jag tar endå ganska mycket bilder med mobilen även fast jag har en digitalkamera och vill därför ha en bra kamera.

Men har ni några synpunker? Har ni hört nått om nån mobil? Tips och råd?
Help me!
Vill samla på mig så mycket fakta jag kan innan och om jag ska köpa ny. Gör jag det så blir det i Augusti när jag har sommarjobbat så får jag se om jag känner att jag har råd.

Sommar, sommar, sommar..

Hej bloggen!
Idag har jag varit iväg på en dubbel lektion på körskolan kvar i åtta på morgonen. Gick suveränt!
Det var skit tråkigt haha. Körskole läraren visste inte vad vi skulle hitta på för han tyckte att jag var "klar" innan jag körde upp första gången så vi bara körde runt fram och tillbaka och försökte få tiden att gå. Så vi avbokade resten av lektionerna jag fått fram till jag kör upp nästa gång. Känns ju bra att man kan köra bil men tråkigt att jag inte fick körkort. Han tyckte också att det var synd..
Känner mig riktigt duktig på att köra bil nu, ingen är ju perfekt såklart och det är jag ABSOLUT inte men det känns som jag kör bättre än nån gång tidigare iallafall. Så jag hoppas verkligen att jag klarar körkortet nu!
Men när man har gett allt och gjort det "felfritt" i min mening så känns det tungt att göra det igen och jag är rädd att nånting kommer gå snett den här gången eftersom det gick så bra sist. Men får hoppas på det bästa!

I morgon ska vi(jag, mamma och pappa) åka till IKEA och köpa lite små saker till vårat nya kök. Tänker lägga upp bilder på köket före och efter bara vi har fått tillbaka spishällen så köket är komplett!
Min syster kommer att ta med sig hundarna hem till hennes pojkvän för han ska få vara hundvakt åt dom eftersom vi åker på kryssning på söndag. Kommer vara riktigt jobbigt att vara utan min lilla sötnos!



Annars idag har jag solat lite, men blev rastlös så jag gav upp efter en timme. Men det är ju bara bra så man slipper bli solbränd och skada huden hehe.
Kanske blir att bada lite idag också, man måste ju passa på när det är fint väder för sen kommer det ju regna flera dagar igen!

Hoppas ni alla har det bra därute i värmen! :)

Inte Godkänd..

Fan fan fan!! Åååååååååååååååååååååhhhhhhhhhhhhhhhhhh!
Så känner jag mig just nu! Hade uppkörning idag vid ett och jag klarade det inte. Är så himla upprörd!
Jag tyckte det gick hur fint som helst! Ingen dramatiskt hände, jag körde som jag brukar, jag var inte alls nervös jag bara gjorde som jag skulle men det dög tydligen inte!
Om jag ändå gjort något stort fel så hade jag ju förstått men nu är jag bara pissed!
Men jag blev iallafall kuggad för att jag inte svängde på en gång, gjorde vänstersväng på väg och det kom en motorcykel och en bil på vägen jag skulle korsa(två olika gånger) och jag är sån att jag gärna stannar och väntar och sen kör för jag vet ju inte hur fort dom kommer. Men det var tydligen inte miljövänligt och han tyckte jag skulle kört. Sen tittade jag tydligen inte där det var högerregel, vilket jag tyckte jag gjorde men måste väl ha missat någon högerregel då, jag vet inte..
Sen var det nått med kopplingen som jag inte förstod riktigt.. Jag kopplade för tidigt eller för länge eller nått, men ingen har sagt att det har varit något fel på det förut men aja..
Så nu känns der riktigt tungt! Ville så gärna klara det och få slappna av och vara lycklig! Men nu hänger det här över mig och jag måste fortsätta öva..

Är i komflikt med mig själv också.. Vill ju vara glad och njuta av helgen och kryssningen och allt men nu känner jag mig inte glad för nånting.. Och jag vet att jag måste fokusera på körningen om jag ska klara det nästa vecka.. Vet inte hur jag ska vara!! Borde vara ute i solen och njuta och tänka på nått annat men samtidigt känns det som livet står still en vecka till nu och jag kan inte slappna av eller vara glad över nånting!

Behöver verkligen bli peppad nu om jag ska klara av det här! Jag som hade laddat så himla mycket inför det här bestämt mig för att klara det, vara avslappnad och bara köra och så rasar allt samman igen! Vill verkligen bara ge upp och skita i allting. Vill aldrig sätta mig i förarsätet på en bil igen! Varför ska det vara så himla hopplöst för?

Årets första Mjukglass!

Idag fick jag äntligen årets första mjukglass! som jag har längtat, det var riktigt god ;)
Vi åkte ner till glassbåten och tog oss varsin glass. (jag, mamma och pappa).


Pappa får vara med på ett hörn också hihi

Lazy sunday

Jaa.. man är oftast inte så produktiv på söndagar. Inte i mitt fall iallafall.
Har inte gjort något vettigt idag alls! Jo.. övningskörde lite med pappa iofs. Det gick väl fint, men dumma kärringstopp man ska få då! Känns som det är minst ett varje gång!

Men jag längtar verkligen till nästa vecka! Då kan mitt liv förändras och min framtid förändras för alltid.. Ska få svar från skolan om jag kommer in (vilket jag verkligen vill!), starta ett nytt liv på en ny plats. Och jag kan få mitt körkort! Jag hoppas verkligen det! Annars tror jag man inte kan få en ny tid förens i Augusti och jag har kämpat så mycket med det! Trodde aldrig jag skulle ta mig igenom det här och jag klarade av körprov och allting med glans! Fattar ni?! JAG var på halkbanan som jag har gruvat mig för det! Och så var det inte ens läskigt alls, känner mig jätte stolt över mig själv och vad jag har klarat av! Jag är unstoppable! :D

Vi har även bokat in en kryssning med Cinderella söndag-måndag. Kommer bli super mysigt! Jag älskar kryssningar! Sen börjar jag sommarjobba veckan efter. Känns riktigt bra!




Nytt påslakan set

Nu har jag varit duktig och städat mitt rum lite. Det var ganska äckligt. MASSA hund och katthår överallt. Men nu är det helt okej.. Tänkte visa er mitt nya påslakan set från Jysk, kostade bara 75 kr och är skitsnyggt! Hehe


Tråkig "House"-kväll på bowlingen i Rättvik

Nu är jag hemma i Mora igen. Åkte till Rättvik igår som sagt för att fika hos mammas kusin som fyllde år.. Sen bestämde jag mig för att följa med brudarna på krogen på kvällen, så jag fick åka hem och äta och packa och åka tillbaka till Rättvik. Anna följde med också.. 
Men shit vad tråkigt det var! Inget folk kom förens tolv, halv ett. Och det var ingen där man kännde och musiken var skit kass! Jag gillar inte alls House det låter ju lika HELA TIDEN, det var inget ös alls! han spelade typ en "vanlig låt" på HELA kvällen!
Så det var inte så roligt, men jag slapp sitta hemma själv på midsommar iallafall.


Kvällen outfit (sammasom jag köpte på våran shoppingtripp förra helgen)
Damn vilka snygga ben man får i högklackat!




Blingade till fransarna lite med guldig glitter eyeliner :)


Glad midsommar!

Hej, ville bara önska er alla en glad midsommar!!! :D
Jag har absolut ingenting planerat för midsommar so far, men hoppas att det löser sig!
Vet bara att vi ska hem till min mammas kusin idag och fika lite för hon fyller år.


Har gjort mid lite midsommar fin iallafall :)


Teoriprov check!

Yay! Klarade av teoriprovet idag! Fick skjuts till Falun i morse av min syster som tog körkort igår.
Det gick bra vi såg två ekorrar på vägen också, ena höll vi på att köra över :(
Men han klarade sig.
Jag tycker teoriprovet var skitsvårt! När jag satt där trodde jag aldrig att jag skulle få godkänt! Kände mig osäker på massor av frågor! Men, det gick bra fick 59 av 65, så jag fick mer än syrran iallafall ;)
Men det spelar ju ingen roll, huvudsaken är ju att man blir godkänd.
Så jag hoppas att jag kommer klara av uppkörningen så jag slipper göra om provet. För det känns inte alls säkert att man kommer klara det om man får göra det igen.



Nu regnar det som f-n ute! Bara så ni vet.. hehe

Designa din egen klänning på Nelly.com

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


Syrran har fått körkort!

Är jätte glad för min systers skull! Hon tog sitt körkort idag!
Grattis igen! :D


Hennes första tur "ensam". Vi fick åka hem från stan själva.. kändes jättekonstigt att vi åkte iväg i bilen. Kändes som vi snott bilen av våra föräldrar eller nått..
I morgon har jag mitt teoriprov så då får Johanna skjutsa mig dit. Kommer bli en spännande tripp hehe.

Syrran har fått körkort!

Shit vad härligt! Syrran fick sitt körkort idag! Så himla glad för hennes skull!



Tagit hål i öronen

Hej, i morse åkte jag till Hairdesign by Magenta och tog hål i öronen!
Dom använder ett system som heter Iverness som inte smäller sönder vävnaden utan istället piercar igenom örat. Och det var faktiskt skillnad tycker jag! Det gjorde inte alls lika ont efteråt som det brukar, värkte knappt alls så det var jätte bra tycker jag!


Dom tre blå som är nya. Dom hade inte så många smycken hemma att välja på men tycker dom var fina iallafall :)


På andra örat har jag tre hål nere och ett uppe. Tänker utöka dom tre nere på andra örat till fyra för det är en glipa där.. men det får bli en annan gång!

Goodiebag från Goodiebag.nu



Hej idag fick jag min goodiebag från Goodiebag.nu!
Ett nagellack från Depend i färgen Nr.36 och en dusch peeling från Weleda.
Jag tycker att peelingen luktar lite konstigt, gillar inte lukten alls. Typ citron lime och nått mer konstigt, väldigt starkt. Men ska prova när jag dushar nästa gång och se vad jag tycker.
Nagellacket från Depend var skitsnyggt! Jag trodde det skulle vara mer orange på bilden men det är en riktigt läcker röd färg! Tummen upp på den!




Shoppingdag i Sågmyra och Falun!

Hej, idag har vi varit iväg på en shoppingtripp! Det var ett tag sen man hade pengar nu så man hade ett sug efter att få spendera lite cash ;)
Blev inte en jätte lyckad tripp dock men fick med mig tre saker hem. Först åkte vi till Sågmyra för att kolla in Bubbleroom outlet, dom hade väl inte så jätte roliga kläder men dom hade Ed hardy för halva priser typ det är ju nice! Syrran köpte sig ett linne där. Sen kunde vi inte låta bli att gå in på Scorett Outlet, jag ÄLSKAR Scorett! Dom har så himla snygga skor!!! Och ännu bättre att det är outlet ;)
Köpte mig ett par högklackade skor för bara 199 kr som egentligen kostar 750.
Sen åkte vi till Falun och jag köpte ett linne på H&M och ett par shorts på Only. Det var ju rea överallt så det fanns inga "roliga kläder" allt man ville ha var slut eller slut i min storlek så det var lite tråkigt.
Men då har jag mer pengar över till sen!

Förresten så började vi dagen på MAX och åt lunch. Köpte ett Nacho mål med Lyxshake! Det var asgott! Handgjord lyxshake hette det och det var grädde, mjukglass, chokladsås och chokladbitar i som dom mixade ihop och sen sprutade på grätte uppe på! Och dom var skitstora! Alla typ glodde på oss för att vi köpte det haha.


Yummie! :D


Dom sexiga shortsen jag köpte ;)
På Only för 260 kr.


Mina nya High heels från Scorett outlet för 199 kr!
Är märket "Ti Amo" som jag absolutely Love! Kolla in den fina detaljen med hjärtat liksom!


Linnet jag köpte på H&M för 99 kr.
Ingen hemlighet att jag älskar aror hehe.

Det var allt från idag! Hoppas ni alla har en trevlig dag fast det är så dåligt väder!

Jobbigt att ta körkort..

Idag var jag iväg på halkbanan och det var ju inte alls läskigt!
Förstår inte vad jag var rädd för innan? Det var ju hur chill som helst och jag slapp göra manöverbanan också. Btw så älskar jag bilarna! Dom hade Opel Corsa och dom var supermysiga små och cosy, sån vill jag ha när jag blir stor.. hehe.
Nej men jag tycker seriöst att det är riktigt jobbigt att ta körkort. Gillar som sagt inte att köra som jag sagt många gånger så för mig är det kanske jobbigare än för andra psykiskt asså. Känns som man aldrig kan slappna av, igår var jag orolig för halkbanan och nu när halkbanan är avklarad är jag orolig för i morgon och utbildningskontrollen! Och så håller det på..riktigt jobbigt..
Men hoppas allting går fort i morgon så jag får ta helg och slappna av! Känner verkligen att jag behöver det. Kan inte ens slappna av nu liksom, det hänger över mig hela tiden. Vill bara få körkortet klart nu!
Aja.. ska väl ta och sova snart. Är trött as usual!


(tog nån bild på google)

Fyndat på Åhlens!

När jag var påväg hem från körskolan idag kom jag på att jag var sugen på ett torrschampo och jag har sett att som ska ha ett bra på bla Åhlens som heter Batiste. Så jag gick in dit för att kolla och gissa vad?! Då står det Batiste torrschampon på  bord med röda prislappar på! Me like!
Så den kostade bara 34.50! Hur nice är inte det?
Köpte det i doften "tropical" och jag sprayade den en gång här hemma och den luktar verkligen jätte gott! Den har en typ kokosdoft! Ser fram emot att testa den.



Sen hade dom självklart rea på fler saker bland annat schampon, hårspray, värmeprodukter osv. Och så hade dom ett bord med reade sminkprylar. Då fastande jag för en produkt från Lumene  som är som en hudkräm med glow. Den heter Lumene Sun Radiance och är i färgen "Honey Glow". Kostade bara 25 kr! Helt skjukt! Tror att dom har bytt förpacking på den för dom hade nya förpackningar med samma namn för 89 kr som inte var på rea.
Så det ska bli spännande att testa. Står att den ska jämna ut huden och ge en fin solvarm glöd till ansiktet.





Blev även en ögonbrynspenna eftersom jag inte äger någon. Är ju rödhårig men jag vill ha en som jag kan använda om jag ska bort så jag kan fyllai brynen med nånting iallafall.


Den kostar 30 kr orginal pris

Det var allt! Men passa på att kika in på Åhlens och fynda lite! Hade kunnat köpt mycket mer. Var till exempel sugen på "phc colour hairspray", hårspray för färgat hår. Fanns massa trevliga produkter!
Justa ja, Batiste torrschampo finns(i Mora iallafall) till brunetter och då är sprayen mörkare så det inte blir vitt i håret och så finns det orginal.



Thai-Cube från Willys

Sitter just nu och mumsar på min lunch. Testat nya "Thai-Cube" som dom säljer på willys. Söt liten kartong med "sweet sour chicken with jasmine rice". Finns även andra starkare smaker.
Det var asgott! Gillar ni sån här mat så måste ni prova! Mumsigt värre var det! Är sugen på att prova någon annan smak också.. Finns på Willys iallafall i frysdisken. Vet inte vad den kostar dock.




Mums!

Beslutsångest

Har lite beslutsångest. fick ju som sagt tillbaka pengar på skatten och har inte kunnat shoppat på ett tag är därför väldigt shoppingsugen! Ska spara lite pengar till Malung såklart. Men funderar på att antingen shoppa lite för pengarna och köpa lite nya sommarkläder och så. Eller använda pengarna till att köpa en epilator? Så himla tråkigt att raka benen typ varje dag och nu när det är sommar så vill man ju vara "hårfri". Så jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Kan ju vänta och köpa epilatorn sen efter sommarjobb men då är ju sommaren typ slut så då har man kanske inte lika mycket användning för den?
Har iallafall hittat en jag vill ha som har fått bra recensioner och den går att använda i duschen och så.
Kostar 965 på tretti.se vilket är ett bra pris tycker jag eftersom man kommer kunna använda den i flera år och man sparar massa pengar på att slippa köpa nya rakhyvlar hela tiden.


Epilator från Braun?


Eller lite sommarklädes shopping?

Nails update

Testade det nya gula lacket igår och idag kände jag för att måla dit lite leopard fläckar.
Älskar leopardmönstrat! Gjorde endast tre naglar, ganska snyggt tycker jag.


Använde ett svartglittrigt lack från depend och ett guld glitter att fylla i "hålen" med

Några timmar på körskolan

Varit på körskolan idag och pluggat lite till. Har klarat av fas A,B,C och Fordon nu.. Så nu är det repetition och sånt kvar. Går väl ganska bra men har lite svårt för att räkna ut rörelseenergi och sånt skit.
Men känner mest att jag skulle vilja köra mer. Måste fan få in en rutin på att titta i backspegel, blinka och sen växla ner, får inte till det asså. Och ibland när man kör med körskole läraren så tittar man i backspegeln och sen säger han att man inte har gjort det endå.. Aja.
Får se om jag får ut pappa nå idag, annars blir det nog en ganska chill söndag.
Tråkigt att helgen gick så fort. Ser inte fram emot fler körlektioner plugg och halkbana! Usch vill inte tänka på det...


Såhär ser mitt liv ut just nu..

Teoriplugg och shopping

Idag skulle jag och syrran till trafikskolan för att plugga teori.
Vi gick genom stan till trafikskolan och syrran hade sagt innan att han var sugen på ett par shorts på cubus och ett par nya skor för hennes var sönder. Så vi gick in på några affärer. Sen gick vi även in på H&M och där hittade jag en t-shirt som jag tycker är skitsnygg! Har en liknande från samma märke som jag älskar. Men jag trodde inte jag hade några pengar men jag gick ut till automaten iallafall och kollade. Och så hade jag massa pengar på kontot! Blev helt chockad! Trodde jag fick ut någon annans minneslapp men då hade jag fått tillbaka på skatten, underbart! Så jag köpte t-shirten. Sen har jag velat ha nya nagellack ett tag och efter vi pluggat lite på skolan så gick vi ner på stan och jag hittade tillslut det gula från depend på lindex. Vi var även in på H&M igen och då såg jag ett par svarta shorts precis där man går in och dom kostade bara 149 kr så jag köpte dom, för mina är trasiga.
Så det blev inte så mycket plugg men vi fick lite gjort iallafall.


"Im here 2 dance" står det :) Finns även i grå 149 kr


Svarta shorts 149 kr


Nagellack 2 för 40 kr. Nr 220 och 210 :)


Jag och Johanna provade även smultron soda från automaten på trafikskolan. Det smakade mumsigt! smakade som att man åt riktiga smultron i munnen!

Första dagen på trafikskolan

Gud vad skönt det är att vara på G igen! Har legat här hemma med datorn i knät och inte gjort ett skit så länge nu så det är riktigt jävla underbart att ha nått för sig för en gångs skull!
Åkte på körskolan och körde kvart i åtta i morse och pluggade teori fram till lunch. Åkte hem och åt och gick med hundarna och åkte tillbaka igen för att plugga med plus teori lektion(dubbel).

Gick bra att köra i morse också, min syster åkte med för hon hade ingen körlektion inbokad idag(fast hon fick en senare). Var lite nervös först eftersom jag inte kört på ett tag och hade ny lärare. Då blir man lite chockad när man får bil nyckeln i handen hehe. Men vi övade på att parkera(nosparkering och backparkering). Gick jätte bra.. nu vet jag iallafall hur man ska gå tillväga så nu är det bara att nöta och nöta, väntar bara på att mamma ska komma hem med bilen så ska vi ut och åka lite.

Apropå något helt annat så har jag inte tränat på skitlänge nu! Bara skjuter upp det hela tiden så det inte blit av. Men idag blir det av! Ska zumba har jag bestämt!
Måste komma igång igen, det här håller inte!

Har tyvärr ingen rolig bild att bjuda på..

Nu är det bara att köra på!

Hej,
nu har jag varit lite tråkig på senaste tiden. Händer inte mycket i mitt liv just nu! Men nu jävlar ska jag ta körkort så dom närmaste veckorna kommer att spenderas på körskolan med körning och teori..
Ser verkligen inte fram emot det men förhoppingsvis så kommer allting gå bra endå och jag kommer lyckas ta mig igenom det här. Är livrädd för halkbanan! På riktigt! Börjar nästan gråta när jag tänker på det och dagen innan kommer jag nog inte få mycket sömn och kommer nog må riktigt dåligt. Men jag får ta varje dag som den kommer och försöka att inte tänka på det..
Det här med körning är alltså inte min grej som ni kanske redan vet.. tycker inte att det är roligt allt. Visst köra vanligt går väl helt  okej nu, är inte rädd eller så längre men vet inte hur jag ska lyckas med körkortet dock..
Så jag antar att det kommer att vara ganska dött på bloggen under veckorna. Kanske gör nått inlägg på helgerna om det händer nått kul eller jag har nått intressant att skriva om.
Wish me luck! :)


Hemma igen

Nu är jag hemma i Mora igen. Både skönt och tråkigt. Haft en trevlig kväll i Rättvik och hade som vanligt gärna stannat kvar där. I torsdags så myste vi som sagt på långbryggan under dagen och på natten blv det krogen. Det var trevligt men det känndes som typ hela Mora var där och det var massa studenter!

Igår åkte vi till Falun vid halv tolv och det var inte roligt att åka buss då! Bussen var helt fullsatt så vi fick stå. Några idioter bredde ut sig när två klev av så vi fick inte sitta på hela resan, sånt stör mig!
Det var äckligt varmt och inge kul men vi överlevde!
När vi kom fram till Falun gick vi och åt Kina buffe och sprang runt på stan. Shoppade även lite grann. Sen åt vi lite Rättviksglass. Senare mot kvällen så bestämde vi oss för att åka tillbaka till Rättvik för att spela kubb och volleyboll. Så nu har jag en öm och uppsvälld högerarm för bollen hamnade alltid där när jag skulle slå.
Slänger upp lite bilder från helgen också såklart..






Citronsorbet <3


Köpte mig en ear cuff på Glitter


Syrran köpte ett orm armband och örhängen


Köpte också ett par solbrillor på Lindex och fick ett leopardmönstrat fodral till som en trevlig liten bonus!


Köpte jordgubbar och åkte till Rättvik


Volleyboll! (gör ont! Haha)


Fick kliva i lite i vattnet iallafall. Så nu är jag riktigt badsugen. Dags för första doppet kanske?


Mys på långbryggan

På förmiddagen bar det av till Rättvik. Fikade lite med familjen och Ingvor och Ronny.
Sen gick jag och syster ner på långbryggan och myste lite i solen. Har precis ätit middag och lite smashade jordgubbar :D
Nu ville Johanna sova lite, men jag vill gå ner till långbryggan igen.
Får väl se när hon vaknar igen då. Är taggad inför ikväll iallafall! Tror det kommer bli mycket folk, hoppas på mycket trevligt folk också då.
I morgon fortsätter roligheterna i Falun. Falu kalaset och Rix fm festival. Härligt!




Schwarzkopf Country Colors 58 Grand Canyon Copper Red

Färgade precis håret. Behöver som vanligt en uppfräschning efter en månad.
Mamma valde färg. Tyckte den såg tråkig ut på förpackningen, ville ha en rödare.
Men det var ju bra att det var en toning och inte färg så jag gick väl med på det.
Det blev riktigt bra, blir roligare att se i ljuset bara. Nu är det ganska mörkt ute och vi har inga bra lampor hemma. Så jag kanske bjuder på en "efter-bild" i morgon istället om jag har tid att ta kort :)

I morgon bär det av till Rättvik på förmiddagen. Där blir jag och syrran kvar en natt. Ska på krogen såklart! Fritt inträde så man måste ju passa på! Det var ett tag sen nu också. 
På fredagen bär det av till Falun och Falukalaset och Rix fm festival! Så vi har en kul helg framför oss! Perfekt att vi kan sova i Johannas lägenhet också.


RSS 2.0