Fått hem beställnig från Eleven.se

Idag kom mitt paket från eleven.se!




Spännande...


Köpte hem Uniq One som ni som följer sminkbloggar säkert sett att både Linda Hallberg och småstadsprinsessan pratat om. Det är en All in one hairtreatment som ska bara bra mot 10 olika saker. Som att reparera håret, motverka frizzighet, värmeskydd, färgbevarande osv. Allti i ett helt enkelt. Låter ju super eller hur? :)


Beställde såklart också min älskade Britney Spears Radiance! Älskar den här doften! Den är sååå jag och jag klickade med den direkt LOOOOVE IT! Skulle ha köpt 100 ml istället för 50 för jag kommer inte våga använda den för jag vill inte att den ska ta slut!


Och så köpte jag en färgbomb från Revlon i färgen nr.556. Ska bli spännande att prova! Glömde dock att köpa handskar fast jag var på affären så får vänta lite med den :(


Beställer man från eleven.se nu får man med ett prov på Macademia natural oil deep repair masque. Är jätte nyfiken på den här! Har hört så mycket bra om den!


Fick även med lite andra prover på ansiktsmask, bodymilk och massageolja :)

Hundbad!

Ikväll var vi (jag, Sarah och två till i klassen) iväg till vattnet och badade hundarna. Trodde inte att Tyson skulle kliva i men eftersom en hund sprang i så gjorde Tyson likadant och simmade runt där. Riktigt roligt att se! hehe. Så fick alla hundar busa med varandra.


Hundarna busar i vattnet




Allting rullar på..

Idag började en ny skolvecka. Skulle egentligen ha "försäljning och service" men hon var hemma med sjukt barn så vi hade raskunskap istället. Mycket roligare hehe.
Sen åkte vi in till Bålsta för att kolla efter halsband till Tyson men hittade inget. Ikväll ska vi ta en promenad i skogen. Ska bli kul, förutom alla fästingar! Usch!
Tyson har iallafall fått en ny vän här! Han heter Vince och det var kärlek vid första ögonkastet, nu är dom oseparerbara eller vad man ska kalla det.


Sötnosen Tyson i sin nya bilsele på väg till Bro


Jobbigt att åka bil i 4 timmar..


Sötnosarna Tyson och Vince! :)

Nytt hudvård

Var ner på stan en sväng idag innan jag ska åka tillbaka till Bro. Skulle köpa en fransk manikyrpenna på H&M eftersom jag har presentkort där men den var såklart slut! Skulle även köpa lite ny hudvård vilket jag gjorde. Blev "Formula 10.0.6 Deep Down Detox Mud Mask" och "Lumene matt touch deep cleansing gel cleanser". Har varit riktigt nyfiken på Formula 10.0.6 och hade lite svårt att bestämma mig i butik för vilka produkter jag ville ha för det fanns så många! Så kommer nog köpa mer från det märket sen.


Finns på tex. Åhlens för 99 och 71 kr.

Partynight Rättvik!

Var ju på krogen i Rättvik igår också. Hade riktigt kul! :D
En superkväll helt enkelt!


Brudarna var in och handlade lite på ICA


Redo att köra brudsen till Rättvik


Laddar upp inför kvällen!


Haha xD

10 års jubileum Mora dansklubb

Igår var jag och syster iväg på 10 års jubileumet på Mora dansklubb. Är lite seg på att uppdatera men ibland blir det så. Är skitseg idag! Anyways så var det trevligt där iallafall. Fick gå tipspromenad äta korv och titta på alla duktiga tävlingsparen. Synd att man inte kan vara där längre eftersom man flyttat. Får kanske ta och börja dansa i Bro då?

Här kommer lite bilder iallafall.




Braun Silk Epil 7 Xpressive pro

Nu har jag provat min epilator (lite). Skulle inte duscha eller så, provade bara lite för att se hur den var.
Var lite rädd för att det skulle göra skitont! Men det gjorde det inte. Det var faktiskt helt okej, dock så gjorde det lite ondare på vissa delar av benet men det gick över fort. Först drog jag epilatorn lite fort över benet också. Tror man ska dra saktare och låta epilatorn göra jobbet för då gjotde det inte lika ont.
Ska bli kul att testa ordentligt sen.




Epilatorn och alla huvuden.


Den är jättesöt. Den är glittrig ^^ (syns dock inte på bilden)

Finns att köpa billigast på tretti.se

Beställt bilsele och epilator

Hej idag när jag kom hem från Bro så hade två paket kommit. Ett med Tysons bilsele så han kan vara lite mer fri och få sitta bredvid mig när vi åker och en epilator till mig! (har provat den, åsikt kommer i eget inlägg).
Så det var lite kul. Beställde bilselen från Teba.se. Selen heter Allsafe och är krocktestad och i storleken small. Beställde epilatorn från Tretti.se.
Beställde igår innan tolv så leveransen gick fort :)


Exciting :D


Glömde ta kort på selen. Men den är iallafall som en vanlig sele fast kraftigare och vadderad typ för att det inte ska göra så ont om man krockar. Och en fästdel som man sätter fast i vanliga bilbältet i bilen.


Mördarmaskinen! Haha. (fler bilder i det egna inlägget=.

Glasögonorm!

Nu har jag fått mina glasögon och jag är supernöjd! Måste vänja mig bara men det är kul :)


Mina fina lila :)


Och mina vanliga svarta.
Like? :)


Pizza kväll med Bränna brudarna

Idag var det en "lång" skoldag, slutade halv fyra och hade tre lektioner. Ganska roliga lektioner iallafall, hade raskunskap och pälsvård vilket är väldigt intressant och roligt. Sista lektionen var lagar och regler vilket inte är lika kul..
Vi åkte iallafall in till Bro Centrum idag och åt pizza på en resturang faktiskt. Det var lite annorlunda att få gå in på en pizzeria och sätta sig ner och få menyer och sen beställa och betala efteråt. Men det var trevligt iallafall! (Huset vi bor i heter "Bränna" om ni undrar).


Min pizza! Supergod var den :) Den hette "Ubåt" hehe.

I morgon får jag åka heeeeem! Underbart! Ska få hämta ut mina glasögon, gå på 10 års jubileum på dansklubben och krogen i Rättvik ofc. Kommer bli grymt kul. Längtar som f**.
Inte för att jag inte trivs här för trivs gör jag verkligen. Kommer nog bli två grymt roliga år här som säkert kommer gå alldeles för fort ;)

Look into my eyes and I'll own you

God kväll, eller eftermiddag är det faktiskt bara än!
Dagarna går riktigt segt när man bor på internat såhär. Finns inte så mycket att göra och så slutar man skolan tidigt. Trivs bra här iallafall, har ett gäng trevliga klasskompisar här och alla är helt förtjusta i lilla Tyson! (hur kan man inte vara det? hehe).
Det händer inte så mycket här annars, förutom Tysons rymning, önskar bara att jag tog med mig kameran mer på promenaderna för man ser en del intressanta saker som jättestora sniglar med skal, eller fina spindelnät på morgonen.


Kolla vad fint mitt hår blev idag. Använde diffuser för första gången. Me like :)

Nu ska jag kolla på sista avsnittet av "The glee project"!!!

Tyson hoppade från andra våningen

Idag lämnade jag Tyson på rummet (som vanligt) när jag går iväg på lektion. Hade lämnat fönstret öppet för jag tänkte att han aldrig skulle klättra ut där iallafall. Men så fel jag hade!
Satt på lektionen och helt plötsligt knackar det på till lektionssalen och in kommer det en kvinna med MIN hund i famnen. Jag blev helt chokad! Tänkte att det kan ju vara omöjligt att han hoppat ut från andra våningen! Men när vi kom tillbaka till huset så är ytterdörren låst som vanligt och dörren till vårat rum var låst så vi är säkra på att enda utvägen var genom fönstret på vårat rum!
Lite läskigt att veta att han hoppat ut där. Men han är inte skadad någonstans vilket också är konstigt. Han är precis som vanligt och haltar inte ens. Det enda är att han har lite skrubbsår under hakan.
Han har antingen hoppat ner på det lilla taket under fönstret och rätt ner på bavken eller på taket och sen klättrat ner för trädet.


Såhär ser det ut om man tittar ut genom vårat fönster.
Där ser ni trädet han kan ha klättrat ner på till höger.


Såhär ser det ut utanför. Vårat fönster, taket och trädet..


Rymlingen!

Nu börjar allvaret..

Haha, nej då inte riktigt så men nu börjar iallafall alla riktiga lektioner. Och jag ser faktiskt fram emot det! kommer att bli kul tror jag bara man kommer in i det. Är riktigt taggad iallafall! Men man ska väl inte säga för mycket för då ångrar man sig väl. Men så känner jag nu iallafall.

Här är mitt schema för dom första veckorna.


Man ser ju nästan vad det står iallafall :P
Försäljning och service, Hunduppfostran och dressyr, Engelska, Raskunskap, Pälsvård, Lagar och regler, Arbetsmiljö och säkerhet och småföretagande.
Måndagar är alltid tomma för att vi ska kunna åka hem på helger och så.

EOTD-Fire red

Fick lite tråkigt nu på kvällen och bestämde mig för att leka lite med paletten.
Här är resultatet!








Blev riktigt nöjd faktiskt! Sen att jag är urusel på att ta bilder är en annan sak! hehe.
Men det blev snyggt iallafall, precis som jag ville ha det.

Sommaren är fulländad!

Då var den här sommaren fulländad! Fick äntligen min mjukglass med strössel som jag längtat efter haha.
Endast ätit EN mjuklas i år EN! Helt sjukt, det som är såå gott :)


Beställt glasögon

Hello, följde med mamma och pappa på ÖoB och lite sånt och på vägen hem drog dom in mig hos optikern fast jag inte ville, inte för att jag inte vill ha glasögon utan för att jag tycker det är så drygt med synundersökning. Men så blev det iallafall så dom tog sig tid att titta på mina ögon och det gick fort så det gick bra.
Förra gången jag kollade ögonen för några år sen fick jag inga för jag hade bara 0,25 i synfel(på långt håll). Men nu hade det ökat till 0,5 på högra ögat tror jag det var och 0,75 på det vänstra.
Så det var bara att börja prova bågar. Skitkul att prova bågar ju! Fick lite beslutsångest dock men det löste sig. Så nu är det bara att vänta och hoppas att dom kommer till nästa vecka när jag ska hem till Mora igen. Inga stora synfel alltså men det blir lite svårt att läsa skyltar, så nu blir det förhoppningsvis bättre.


Här är mina "vanliga" glasögon. Svarta och stilrena. Tror att det kanske är herrglasögon men vad gör det?


Här är mina andra glasögon. Ungefär samma stuk fast lila och större glas på dom. Skitsnygga!
Man fick ett par bågar med på köpet om man köpte bågar för över 795 kr.
Dom lila var lite dyrare än dom svarta som kostade 1795 och dom svarta kostade 1395. Kul att ha lite och byta emellan iallafall :)

Home sweet home

Så skönt att vara hemma. Ligger på rummet och väntar på mat nu, är riktigt hungrig!
Sen ikväll blir det ice age 2 eller so you think you can dance på tv. Så ska vi smaska på lite grönsaker och dipp. Inte helt fel ;)
Självklart ska jag mysa ner mig i min Ziperall också!


Kolla vilken häftig bild det blev när jag tog bild med mobilen med blixt i spegeln hehe.

Hoppas ni också får en mysig kväll! :)

Zipperall!

Yay! Jag har fått min alldeles egna zipperall i födelsedagspresent av min syster! :D
I´m sooo happy! Velat ha en sån skitlänge och nu är den min. Kommer mysa sönder den haha.


Min fina rosa med mitt namn på ^^

Hemma i Mora

Nu är jag hemma i Mora igen! Skulle inte hem den här helgen egentligen, men vi är lediga tills på tisdag så det skulle bli väldigt långtråkigt att vara kvar i Bro så jag bestämde mig för att åka hem istället. Ångrar mig inte en sekund! Hade så sjukt mycket hemlängtan fast jag inte ens varit borta mer än två dagar. Men det här är ju "hemma" och man har ju inte kommit in i allt och så därborta än, men det kommer väl förhoppningsvis. Första gången jag åkte bil så länge själv också, men det gick bra.

Tänkte visa lite mer bilder från skolan också som jag tagit.


Här är huset som vi bor i utifrån. Ni ser även min lilla pärla längst till höger haha.


Gångvägen jag brukar gå på promenader.


Lite fågelburar med fina nymfparakiter och papegojor osv. Huset ni ser kallas för "Låssa" och där har vi många av våra lektioner.

Flytt till Säbyholm internat

Hej! Idag har det varit en lång dag, men nu är jag installerad på internatet och så. Åkte klockan halv sju i morse till Upplands-bro, jag och syster turades om att köra. Sen hämtade vi nyckeln och la in flyttlådorna på rummet. Rummet ser helt okej ut och det finns mycket plats för kläder iallafall haha, fast jag tänker nog inte packa upp några. Skolan är iallafall riktigt fin! Ligger ute på vischan och det är grönt med massa träd och äppelträd överallt! Ska ta bilder på det sen när jag får tid.
Klockan ett var vi på informationsmöte typ, eller upprop eller vad man vill kalla det. Sen åkte vi och handlade och åt mat på resturang innan mamma och pappa och syster åkte hem till Mora igen. Känns lite ensamt faktiskt även fast det är många som bor här. Men det är trevliga människor som bor här iallafall så det känns bra så. Gillar inte att dela rum med någon men det ska nog gå bra iallafall. Vi bor iallafall åtta personer här och dom flesta har med sig hundar vad jag vet. Två personer har det inte iallafall.
Men nu ska jag lägga upp lite bilder på mitt rum sen ska jag gå ner på husmöte.


Här går man in till vårat rum


Rummet (min säng till vänster på bilden och min rumskompis till höger)


Rummet från andra hållet


Här är "garderoben" eller vad man ska kalla det. Till höger är det ett handfat och rakt in  är det som en walk in closet :P
Orkar inte lägga upp fler bilder nu för har mobilt bredband så det går skitsegt. Lägger upp fler bilder sen på skolan och så :)

EOTD-Purple and pink

Hello, idag har jag faktiskt sminkat mig med ögonskugga för första gången på läääänge!
Fick så tråkigt så jag fick lov att göra nånting hehe.
Lite tråkig sminking kanske, men aja. Var lite lat så jag orkade inte ta bort mascaran och göra från början.




Presentkort på Adding Lifestyle

Hej, idag åkte jag ner på stan för att handla nått för mitt presentkort på Adding lifestyle som jag fick i födelsedagspresent.
Det blev en.. vad heter det??? Förvaringsgrej haha. Kommer inte på ordet. Men iallafall.. Som det står "hundmat" på. Fin och praktisk att förvara hundmaten i helt enkelt.


(den vita fyrkantiga grejen är prislappen) Kostade btw 249 kr.


Med bär handtag och allt. Hehe.

Flyttpackar

Idag är verkligen ingen bra dag! Idag är en sån där dag när man bara känner sig oinspirerad och inte vill göra nånting! Jag som måste packa ner mina kläder. För på onsdag flyttar jag till Upplands-Bro. Eller ja, egentligen känns det inte som jag ska flytta. Ska ju bo på internat i dubbelrum. Så jag kan ju inte ta med mig alla grejer utan bara en del av mina kläder och det viktigaste liksom. Så känns som jag lämnar halva mig kvar här i Mora.. Känner mig kluven. Vill ju flytta hela mig när jag flyttar och inte ha halva kvar här. Men det är bara att göra det bästa av det och hoppas att det kommer bli super endå!
Vet ju i princip ingenting än så länge så vi får helt enkelt se hur det blir.
Hoppas även att Tyson kommer trivas, gud vet ju ingenting! Och man blir ju galen av att gå och fundera! Och jag behöver en bil också, annars kan jag inte ta mig hem typ eftersom jag har hund och det går inte så många bussar till Bro från skolan där jag bor. Så får se om vi hinner fixa nån.
Aja, ska försöka ta tag i det här nu.


Shopping i Borlänge (Bildbomb)

Hej nu ska jag lägga upp allting vi shoppade i helgen i Borlänge. Var helt slut efter den dagen. Vi var verkligen runt överallt! Först stannade vi på Lager 70 i Insjön och letade regnställ utan lycka. Sen åkte vi vidare till Lifesyle i centrum i Borlänge (för jag har presentkort där). Sen åkte vi och käkade på Burger king, var in på Rusta och köpte massa grejer till flytten, gick på Elgiganten för att leta hårfön. Sen gick vi in på kupolen! När vi kom in på Kupolen såg jag att dom öppnat en ny butik "New Yorker" har aldrig varit inne på den förut, ever! Och damn vilken underbar butik!!! Skitsnygga kläder!!! Jag hade kunnat stanna där hela dagen! Och så var dom billiga också, Nice! Helt klart min nya favorit butik!

Nu lite bilder på vad jag köpte igår..




På Jula handlade jag Lite vanliga behövliga grejer. Hittade även märket "Aussie" som alla har talat så bra om så jag fick ju lov att köpa det! Kostade bara 60 kr styck! Dom brukar kosta typ 120. Hittade rosa bajspåsar med dödskallar också ;)


På H&M blev det ett par mjukisbyxor och en vit penna från depend som man målar under naglarna, gillar den INTE. (recension kommer upp senare).


Blev ett regnställ från Team Sportia.


Vi letade runt som galningar efter gummistövlar och hittade inga för alla var så dyra typ 400 kr så vi gick in på barnavdelningen på Stadium och där hittade vi dom här för 179 kr! Och storlekarna gick bara upp till 38 men dom passade!


Gick in på Jula och köpte det vi inte hittade på Rusta. En hårfön och hålslagare.


Nu över till frejerna från New yorker!


En svart klänning med fina detaljer, kostade 319 kr.




Hur gulliga är inte dom här?


Pingvin <3 is




Sitter jätte fint på!

Är HEL NÖJD med min shopping! Kan man vara annat? :D

IC-How beautiful life is.. <3

Fick min "försenade" födelsedagspresent igår från intensivecravings.blogg.se.(som jag fått av min syster).
Det är ett par örhängen med texten "How beautiful life is when your in the world <3" som ni kanske såg i tidigare inlägg. Dom var verkligen jätte fina! Lite större en jag trodde också men det var bara bra.












Har syndat..

Haha nejdå. Men följde med syrran ner på stan för att hon behövde nya jeams och då hittade jag en tröja/jacka på rea som jaf tittat på skitlänge innan. Så nu är den min :)


Den gråa jackan. Köpt på STIL för 90 kr på rea :)




Krogkväll i Rättvik

Hello! Nu är jag hemma i Mora igen efter en grymt kul kväll i Rättvik igår! Är helt slut dock, så kanske borde sova lite middag hehe.
Här kommer lite bilder från igår iallafall..


Lillasyster






Frida






Sol och bad i Rättvik

Eller ja.. inte så mycket sol men det fixade vi med att gå och prova solariet ;)
Badade vid långbryggan och det var inte alls kallt!  Nog för att mörka moln hotade oss så var inte det något problem hehe. Åt lite Rättviksglass också såklart. Nu väntar vi på att Frida ska komma och så ska vi ladda inför ikväll! Då blir det krogen!

Mums! Jag tog polka och Passionsfrukt sorbet. Polkan var as god! Värsta krämig!












Födelsedagspresent från lillasyster

Har haft en mysig födelsedag än så länge. Varit hemma med syster och varit nere på stan och kollat runt lite. Till middag blev det kinamat <3
Fick också födelsedagspresent av lillasyster. Smycken från min favorit sida Intensivecravings.blogg.se.
Så jag är helnöjd! :)






Två fina ringar fick jag därifrån. Den längst ner har jag önskat mig och den översta fick hon som bonus eftersom hon gjorde en stor beställning.


Så himla fin! :)





Och sen skulle jag få ett par örhängen men dom var tyvärr slut så hon skulle skicka dom så fort dom kom i lager igen.
IC-How beautiful..<3


Så ser dom ut (bild tagen från intensivecravings.blogg.se)



French Manicure nails

Fixade naglarna igårkväll, blev lite fransk manikyr. Riktigt fräscht och fint :)


Pimp my USB stick

Ikväll fick jag en födelsedagspresent av pappa. En USB sticka med 8GB minne. Perfekt att lägga in film och se i mitt hemmabiosystem med :D
Men fick ju lov att pimpa den lite, för den var ju lite ful ^^


Coolaste ringen!

När vi var i Malung var det ett stånd som sålde smycken "Silverkatten" hette dom. Där hittade vi en ring som var skitcool! Men den ringen fanns tyvärr inte på deras hemsida. Men nu hittade jag den på en annan hemsida som heter Frozza.se. Är riktigt sugen på att beställa en när jag får pengar! Den är riktigt stor och skitsnygg!



http://www.frozza.se/bijoux-by-us-p-2040-c-208.aspx



Vet inte om jag vill ha en svart eller rosa. Rosa är ju min favorit färg.. Hm..
Snygga va?!

Birthday dinner nr 2

Heej, har precis haft min andra födelsedagsmiddag med lite annan släkt än i fredags. Fick jätte fina presenter också! (oväntat bra faktiskt).
Vi åt kött och gorgonzola sås, så himla gott! Och till efterrätt blev det marängtårta med jordgubbar, mums!


Bild från igår när jag öppnade presenter.


Kolla vilket snyggt linne jag fick av Agneta! (satte på mig en tröja utanpå).
Chockrosafärg och så sitter det ett halsband på,skitsnyggt! Visste inte att hon hade så bra klädsmak! Hehe. Vet dock inte vart hon köpte den.


Tårtan!

Sen fick jag pengar av Kent och Ingvor och Ronny, så jätte bra presenter! :)

Move time med B&J

Godkväll! Precis avslutat en trevlig filmkväll. Tittade först på "Min låtsasfru" den var ganska rolig! Helt klart sevärd iallafall, även om den liknar flera andra filmer :)
Sen kollade vi på "Scream 4" och den var verkligen oförutsägbar! Mördaren var inte alls den man trodde! Helt galet var det. Men sevärd!!! Så där har ni två filmtips ;)
Nu ska jag sova för jag jobbar i morgon sen är jag leeedig! Jobbar en dag till bara på fredagen.


Hur gott ser inte det där ut? ^^

Birthday dinner nr 1 Bilder

Hej, nu har alla gästerna gått hem och jag ska sova. Har haft en trevlig kväll med god mat+efterrätt och så har vi till och med kollat på barndomsfilmer från när jag och Johanna var små. Haha många skratt blev det! Lika roligt varje gång!
Jobbar i morgon så bäst att lägga sig så man är pigg.


Mamma och pappa försökte grilla men dom fick ge upp tillslut.
Ser ni hur det ryker ur parasollet eller? haha lite roligt.


Mina fina presenter! En ugnsvante, ett kollegieblock, Presentkort på 300 kr på H&M och ett presentkort på 300 kr på Lifestyle. Syns att jag gillar rosa eller? ;)


Gott med mat!


Jordgubbar <3
(skålen har jag också fått av faster, det är två stycken en stor och en liten. Jag och Johanna fick likadana när vi klarade körkorten)

Godnatt allihopa! :)


Birthday dinner nr 1

Hej, idag är en chill dag än så länge. Men ikväll blir det födelsedagsfest nr 1 hehe, nr 2 blir på söndag. Idag kommer faster och kusinerna med deras pojk/flickvänner och på söndag kommer mammas moster, våran 3 männing och lite sånt folk. Så det blir bara middag och tårta. Fyller år på måndag så därför gör vi det här i helgen. Har inte planerat någon "riktig" födelsedagsfest, lite tråkigt men aja. Ska iallafall fira lite på tisdag då vi hoppas på fint väder och en heldag i Rättvik på beachen och krogen.
Så, så ser min helg ut iallafall. I morgon ska jag jobba och på söndag. Men i morgon ska mamma och pappa på räkfrossa så vet inte vad som händer då.


Så ser jag ut idag. Plattångs vågor i håret :)
Tagit bilden med min nya mobil och det är grymt irriterande att inte ha någon kamera knapp på sidan! Eller det är iallafall irriterande men aja. Det går och jag har ju en riktig kamera också så. Annars är ju mobilen super så jag ska inte klaga hehe.


Tikei Rouge Lovely

Hej, var ju ett tag sen jag beställde foundation från tikei. Men då fick jag med ett prov på ögonskuggan Orion som jag testat och visat er i ett tidigare inlägg. Men nu har jag provat rouget som jag fick med i färgen "lovely" och tänkte säga vad jag tycker.
Tycker att den är jättefin! Skulle helt klart kunna köpa den i fullstor storlek! Blir jättefin färg på kinderna, trodde först att den skulle vara för mörk, men den blir riktigt fin.

Såhär står det om den på hemsidan tikei.se.
"Information
Ett kallt, rosa rouge i samma nyans som Romantic, fast något mörkare"


Såhär ser den ut på hemsidan, och det är inget jag skulle köpt om jag inte fått hem prov för tycker den ser lite "tråkig" ut.




Såhär ser den ut "på riktigt"


På kinden. Fin va? :)

Fick förtidiga födelsedagspresent av lillasyster

Fick nyss en förtidig födelsedagspresent av lillasyster(fyller år på måndag). Hon gjorde den själv till mig eftersom hon vet att jag gillar fjäder örhängen :)


Candy nails

Hello, idag har jag varit duktig och klippt gräsmattan och sen tränade jag lite på den lätta koreografin gjord av Mary Murphy till National dance day.(finns på youtube bara att söka på "national dance day 2011" finns även en mellan svår och en svår koreografi).
Sen åkte jag ner på stan med mamma och åt thai mat <3 så himla gott!

Nu har jag fixat med naglarna lite granna, gjorde bara ena handen dock för att jag är lat haha. Kanske gör andra sen men inte nu. Målade naglarna rosa igår och idag använde jag tejp (scotch magic) för jag tycker "vanlig tejp" är för kladdig. Gjorde även små prickar med tandpetare och satte fast en pärla från när jag gjorde mitt mobilskal, så den är lite stor men det gör inget.


Nails in progress


Färdiga naglar :)




Cruising i Rättvik

Godkväll, kom nyss hem från en kväll i Rättvik. Kollade på fina bilar och träffade trevligt folk, synd att vi fick lov att åka hem så tidigt bara! Hade gärna stannat längre.
Men i morgon är jag ledig(tre dagar). Vet inte vad jag ska göra förutom att städa på mitt rum som ser ut som ett bombnedslag!






(tog inte så mycket bilder dock så shame on me!)




Hundarna hade första parkett ;)


Drive-in bio Rättvik

Godmorgon! Igår kväll tog jag och syrran "den gula faran" och åkte till Rättvik för att prova på Drive-in bio!
Första gågen jag är på något sånt och det var riktigt mysigt.
Vi kollade på Smygpremiär av Bilar 2 och den var ganska bra faktiskt. Lite rolig på sina ställen, vi fick även se en kortfilm från Toy Story haha.
Nånting som jag gärna gör om igen. Vi kom hem vid halv två igår och snart ska vi iväg och jobba, senare idag åker vi till Rättvik för att kolla på massa fina bilar på cruisingen!






Innan dom hissat upp duken




Bunkrat upp med popcorn och filtar och nedcabbat såklart! :)




RSS 2.0